logo
More...

NÆRMILJØ

Godt naboskab og samarbejde med nærmiljøet er en af de vigtigste prioriteter for Den Runde Firkant.

Den Runde Firkant inviterer hver anden måned naboer, erhverv i området, lokalpoliti og andre lokale interesserede til et nærmiljømøde, hvor vi diskutere specifikke problemer og taler om hvordan vi kan samarbejde bedst mulig.
Alle er velkomne til møderne. Hvis du som privatperson eller I som organisation eller firma gerne vil deltage, kan I maile til sz@maendeneshjem.dk. Så vil I fremover modtage invitationer til nærmiljømøderne. De afholdes som regel en mandag mellem 17.00 og 18.30.

De to sociale gårdmænd i Den Runde Firkant og Mændenes Hjem har til opgave at sørge for, at der er ro og orden i nærmiljøet. De social gårdmænd kan kontaktes direkte, hvis man har problemer med affald eller er utryg ved andre situationer. Det kan være larm på gaden, sovende stofbruger i opgangen eller andet.
Social vicevært i stofindtagelsesrummene Peter Hansen kan kontaktes mandag til fredag fra 15-23 på 22612007.
Gårdmand i Den Runde Firkant Steen Pedersen kan kontaktes på hverdage fra 7.00 – 11.00 på 40688688. Desuden har Den Runde Firkant et tæt samarbejde med kommunens tekniske forvaltning om rengøring og offentlige toiletter i nærområdet.